Menu

Rolstoeltaxi Amsterdam

Op zoek naar een rolstoeltaxi in Amsterdam? Holland Hotel Taxi staat voor u klaar! Wanneer u afhankelijk bent van een rolstoel, dan is het soms lastig om lekker ergens heen te gaan. U bent immers afhankelijk van vervoer. Als rolstoeltaxi in en om Amsterdam halen wij u op en brengen wij u naar uw bestemming. Ook wanneer dit buiten Amsterdam ligt.

Lekker dagje uit met de rolstoeltaxi in Amsterdam

Met de rolstoeltaxi uit Amsterdam komt u de deur weer uit. Want een dagje uit is niet altijd even vanzelfsprekend als u of een familielid in een rolstoel zit. Maar ook naar school gaan is soms een hele onderneming. Niet alles is te belopen en met een rolstoel in het openbaar vervoer is in Amsterdam niet handig. Weet dan dat Holland Hotel Taxi voor u klaar staat. Zelfs al is het maar een klein ritje naar de supermarkt. Wij brengen u met veel liefde en plezier naar uw bestemming. En halen u op de afgesproken tijd ook weer op. Dat is alvast een zorg minder.

Gespecialiseerde taxichauffeurs

Rolstoeltaxichauffeurs zijn net even anders dan gewone taxichauffeurs. Uiteraard hebben we alle kennis van de wegen, maar onze bestuurders zijn ook gespecialiseerd in het helpen van ouderen, jongeren en kinderen in een rolstoel. Zij bieden u een fijne taxirit, een gezellig praatje en een deskundige visie voor het plaatsen van de rolstoel in de wagen. Dat is wel zo veilig.

Voor kleine en grote rolstoelen in Amsterdam

Geen twee rolstoelen zijn hetzelfde. De een zit in een kleine rolstoel, de ander heeft een grote rolstoel met veel techniek. Onze rolstoeltaxi’s zijn zo ingericht dat er kleine en grote rolstoelen met gemak meegaan. Dus ook die van u, uw ouders of kind. Er blijft vervolgens nog voldoende plek over om zelf ook mee te rijden met de taxi.

Rolstoeltaxi van en naar Schiphol Amsterdam

Op vakantie met het vliegtuig? Dat is geen probleem. Wij brengen u en uw gezin namelijk voor een vast tarief naar Schiphol. Of we halen u daar op en brengen u terug naar huis. Komt u voor een stedentrip naar Amsterdam? Kom dan met de trein naar Schiphol en wij brengen u met het grootste gemak naar uw hotel.

Neem contact met Holland Hotel Taxi op

Rolstoeltaxi rondom Amsterdam nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij al uw vragen rondom rolstoelvervoer kunnen beantwoorden. Of maak direct een afspraak voor een ritje.