Menu

Rolstoelvervoer Amsterdam

Heeft u rolstoelvervoer in Amsterdam nodig? Wij van Holland Hotel Taxi Amsterdam staan voor u klaar om u of uw naaste overal naar toe te brengen. Of het nu naar Schiphol is, naar school of de fysiotherapeut. Maar ook naar Artis, de voetbalwedstrijd van de (klein)kinderen en naar een winkelcentrum brengen we u met veel plezier en liefde. Want dankzij ons rolstoelvervoer in Amsterdam en omstreken geniet u van iedere dag.

Erop uit met rolstoelvervoer in Amsterdam

Dankzij rolstoelvervoer in Amsterdam is het makkelijker om erop uit te gaan. Iets wat niet altijd zomaar kan, als u of een familielid een rolstoel gebruikt. Wij rijden u overal naartoe, ook naar een bestemming buiten Amsterdam. En wij halen u ook weer op, op de afgesproken tijd. Het maakt ons niet uit waar u naar toe moet, wij van Holland Hotel Taxi staan altijd voor u klaar. Ook wanneer u naar Schiphol gaat. Dit doen wij altijd voor een vast tarief. Dat is weer een zorg minder.

Gezellige taxichauffeurs met kennis

Rolstoelvervoer is net even anders dan gewoon personen vervoer en daarom zijn onze rolstoeltaxichauffeurs ook net even anders. Natuurlijk weten ze de beste routes van en naar uw bestemming, maar ze hebben ook verstand van diverse rolstoelen. Een taxirit met een rolstoel kan voor de inzittende best spannend zijn. Onze chauffeurs maken daarom graag een gezellig praatje en stellen u zo op uw gemak. Zo geniet u allemaal van een fijne taxirit.

Taxi’s voor alle maten rolstoelen in Amsterdam

Wat ook hel fijn is, is dat de rolstoeltaxi’s zo zijn ingericht dat er met gemak kleine en grote rolstoelen mee gaan. Zo vervoeren net zo eenvoudig een geavanceerde rolstoel vol technische snufjes als een gewone rolstoel. En dat geldt ook voor de rolstoel van uw ouders, kind of uzelf. De taxi’s bieden daarnaast nog voldoende ruimte om zelf mee te rijden.

Neem contact met Holland Hotel Taxi op

Rolstoeltaxi in Amsterdam nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij al uw vragen rondom rolstoelvervoer kunnen beantwoorden. Of maak direct een afspraak voor een ritje.